1.1. Užpildykite savo profilį ir prisistatykite


Užpildykite savo profilį ir įkelkite nuotrauką, kad kiti galėtų jus atpažinti.

Parašykite apie save ir apibūdinkite profesinio mokymo srities, kurią mokote, specifiką. Kiekviena profesinio mokymo sritis yra skirtinga savo prigimtimi ir reikalauja įvairių pedagoginių metodų. Reflektuokite apie savo mokymo praktiką ir aprašykite, kaip patenkinate profesinių mokomųjų dalykų keliamus reikalavimus.

Jei turite asmeninės ar profesinės patirties technologijų srityje, prašome apie tai parašyti (kurios technologijos, kaip ir kokiame kontekste jomis naudojatės). Mus taip pat labai domina, ko tikitės iš šio kurso. Ką norėtumėte išmokti? Ar turite patirties mokytis Moodle aplinkoje?

Nekelkite į mokymosi aplinką savo katės, vaizdo pro langą ar animacinių filmukų personažo nuotraukų, nes jie nėra šio kurso dalyviai.

Nuotraukos dydis neturi viršyti 10 MB.

Leiskite kitiems su jumis susipažinti, tačiau neturėtumėte jaustis nejaukiai. Nesiekiame, kad aprašytumėte save taip, jog būtų pažeistas jūsų privatumas.

Kairėje kurso skydelio pusėje rasite bloką „Valdymas", pasirinkite „Mano profilio nuostatos“, tuomet  „Keisti savo duomenis" ir įveskite reikiamą informaciją.

Užduoties trukmė: apie 45 minutės