1.6. Planuokite iš anksto savo mokymąsi


Kurso forume parašykite, ką planuojate pakeisti savo savaitiniame tvarkaraštyje, kad surastumėte keturias valandas mokymuisi. Turime galvoje veiksmingas idėjas, kurios padės jums pagerinti organizuotumą ir užtikrins, kad turėsite pakankamai laiko kursui. Pavyzdžiui, atsikelsiu viena valanda ankščiau, atsisiųsiu medžiagą į skaityklę ir skaitysiu ją pakeliui į darbą. Šio pratimo tikslas yra „pasirašyti su savimi sutartį“, kurioje apibrėšite darbo taisykles. 

Tai jums padės:

  • susipažinti su kurso tvarkaraščiu ir kalendoriuje pasižymėti visas svarbias datas. Patikrinkite kitus susitikimus savo dienotvarkėje, kad įsitikintumėte, jog artėjančios dienos ar savaitės nebus užimtos, kad nereikėtų atšaukti kai kurių suplanuotų veiklų,
  • iš anksto planuoti konkrečių temų įsisavinimą – naudokite „Kurso vadovą.

Jūs galite naudoti Moodle aplinkoje esantį kalendorių (pridedėdami savo įrašus), internetinį kalendorių (pavyzdžiui, „Google“), savo popierinį darbo kalendorių arba atsispausdinti kurso tvarkaraštį ir įrašyti papildomas datas bei užduotis.

Žinutę patalpinkite "Kurso forume" pasirinkdami "Mokymosi planavimas" ir paspausdami "Atsakymas"(pirmoje kuratorės žinutėje).

Užduoties trukmė: apie 15 minučių