2.1. Kompetencijų atpažinimas


Dabar apmąstykite savo, kaip profesinės mokyklos mokytojo, kompetencijas.

Kokias žinias, gebėjimus ir patirtį atsinešate į klasę, kai ruošiatės ir mokote profesinių dalykų ar dirbate profesinio ugdymo/mokymo/dėstymo įstaigoje?

Sudarykite keleto savo kompetencijų sąrašą ir pasidalinkite su savo kuratoriais bei kolegomis naudodami "Padlet“ užrašų lentą šį kartą adresu nuoroda į Padlet lentą (slaptažodis: ________). Norėdami sudaryti kompetencijų sąrašą, naudokite pagrindines funkcijas (pateikite jūsų turimas kompetencijas). Pasirūpinkite, kad jūsų įrašą būtų galima atpažinti (pvz. pagal vardą ar nuotrauką).

Peržvelkite ir susiekite su kitų kurso dalyvių išvardintomis kompetencijomis. Ar galite išrinkti, kurios yra svarbios mokant profesinius dalykus? Užrašykite savo mintis (pvz. „Word“ teksto rengykle, „gdocs“ ar bet kuria kita programa), jums prireiks su jomis dirbti "2.2 veikloje"

Kaip dirbti su Padlet lenta?

Padlet tai internetinė lenta, kurioje galite skelbti trumpas žinutes, įkelti nuotraukas ir nuorodas. Tam, kad palikti įrašą jau sukurtoje Padlet lentoje jums nereikės prisiregistruoti. Tiesiog spauskite nuorodą, įveskite slaptažodį ir palikite savo įrašą, kurį matys kiti besimokantieji šiame kurse bei kurso kuratorius. Padlet lentoje negalėsite redaguoti kitų besimokančiųjų įrašų, tačiau galėsite redaguoti savo įrašą.

Užduočiai skirtas laikas: 45 minutės