3.3. Dalyvavimas vaizdo konferencijoje: e. mokymasis jūsų klasėje


Jūsų užduotis – sudalyvauti vaizdo konferencijoje.

Vaizdo konferencijos tikslas – aptarti kaip savo klasėje naudoti įvairias e. mokymosi formas nagrinėjamas 3.1 veikloje. Kodėl kurią nors jų naudotumėte? Kodėl ne? Šios vaizdo konferencijos metu aptarsime jūsų e. mokymosi kursų pavyzdžių analizę, profesinio mokomojo dalyko, kurį mokote, kontekste.

Ši diskusija bus moderuojama, vaizdo konferencija bus įrašoma, kad joje nedalyvavusieji turėtų galimybę peržiūrėti vaizdo konferencijos įrašą. Vaizdo konferencijos metu po ranka turėkite pasiruošę savo pastebėjimus, paruoštus 3.1 veikloje, kaip šios diskusijos pagrindą.

Nuoroda į vaizdo konferenciją: [nuoroda]

Jeigu vaizdo konferencijos data trukdo kitiems įsipareigojimams ir tikrai negalite dalyvauti joje, jūsų pareiga peržiūrėti vaizdo konferencijos įrašą (nuorodą į įrašą paskelbta ir  prie šios užduoties) ir dalyvauti kitose šio kurso vaizdo konferencijose. Tačiau primygtinai sakome, kad šiai veiklai turėtume suteikti prioritetą. Tai ne tik svarbi kurso dalis, bet ir galimybė susipažinti su nauju įrankiu ir nauja e. mokymosi technika. Vėliau nebus laiko tokiai užduočiai atlikti.

Užtuoties trukmė: apie 1 val. 30 min.