7.1. Pradėkite ir moderuokite internetinę diskusiją


Jūsų užduotis yra sukurti naują forumo giją ir pradėti diskusiją 
šio modulio diskusijų forume.

Pradėkite naują diskusiją vėliausiai [data]., kad kiti dalyviai turėtų laiko dalyvauti Jūsų moderuojamoje diskusijoje.

Diskusijos tema negali būti susijusi su kito dalyvio/besimokančiojo pradėta tema ir neturėtų būti pernelyg specializuota (nebent tai kvantinės fizikos kursas pradedantiesiems). Ši diskusija turėtų įtraukti kurso dalyvius ir kuratorius.

Perskaitykite šio modulio Įvadą ir sekite nurodymus. Paruoškite sąrašą, ko tikitės iš diskusijos dalyvių (pvz., punktais) ir juos užrašykite (pvz., tekstiniame faile). Pagalvokite apie galimus argumentus, pavyzdžius ir kt. ir juos užrašykite, kad vėliau galėtumėte jais pasinaudoti moderuodami.

Rūpinkitės savo diskusija: jūs esate moderatorius. Įsitikinkite, kad pabaigoje visi numatyti tikslai būtų pasiekti ir kad visi svarbūs jūsų pasižymėti elementai būtų įtraukti į diskusiją. Motyvuokite kitus dalyvauti diskusijoje; reaguokite į įrašus. Naudokite pynimo metodą arba parašykite apibendrinimą, remdamiesi gairėmis, nurodytomis diskusijos įvadiniame tekste. Nepamirškite cituoti kitų dalyvių įrašų ir, naudodami jų elementus, sukurti naujas, įkvepiančias žinutes. Veskite moderatoriaus dienoraštį, kuriame užrašysite konkrečius veiksmus ir kiek laiko jie užėmė moderuojant.

Užduoties trukmė: apie 3 val.