Mokymosi metodai darbo vietoje

Mokymosi metodai darbo vietoje

Deleted user -
Number of replies: 1

Mano manymu, svarbiausias metodas, kurį taikau besimokydama darbo vietoje, yra bendradarbiavimas, darbas komandoje, mokymasis vienų iš kitų. Antra, labai svarbu ekstraprofesinė patirtis, patirtis įgyta ankstesniuose darbuose, teorijos pritaikymas praktikoje, mokymasis ne darbo metu. tai padeda tau jaustis saugiau, pakeitus darbą. Mano darbe labai svarbus metodas praktika ir kartojimas, kai ta pati procedūra (pvz. testų kūrimas internetinėje erdvėje ar kt.) kartojama daug kartų, laiko sąnaudos tam pačiam darbui atlikti labai sumažėja. Svarbus ir grįžtamasis ryšys. Mes savo paruoštas programas pateikiame vertinimui, jei ne LieDM asociacijai, tai bent daugiau patyrusiems bendradarbiams, įsiklausome į pastabas ir klaidas geranoriškai taisome.Man dar labai svarbus metodas yra artikuliacija, kitų mokymas, instruktavimas, mokymosi medžiagos parengimas, nes šiuo metu esu atsakinga už nuotolinį mokymą(si). Visas mūsų darbas vyksta virtualioje erdvėje. Todėl prieš trejetą metų mums teko priimti nemažą iššūkį ir šią naujovę,ieškodami įvairių būdų ir metodų, stengiamės įgyvendinti kuo geriau.

Žodžių: 142

In reply to Deleted user

Ats.: Mokymosi metodai darbo vietoje

Deleted user -

Neturiu ko paprieštarauti ar pridėti. Labai išsamiai ir aiškiai pateikėte savo nuomonę dėl mokymosi metodų Jūsų darbo aplinkoje (vietoje).

Teisingai pasakyta, kad bendradarbiavimas, darbas komandoje yra labai svarbus faktorius besimokančiajam.

Aš informaciją renku iš savo patyrimo ar kolegų. Taip pat svarbus ir grįžtamasis ryšys, nes galima savo žinojimą užtvirtinti arba paneigti.

Žodžių: 51